« Bloggtreklöver 89 | Startsidan | Alla goda ting är tre »

21 november 2005

Tiggare i Prag

MT fick hicka och lade in två Bloggtreklövrar eller så var det skit framför skärmen :). Att ta bort den ena innebär att hela skiten måste "rebuildas", en klar nackdel med MT, eller så har jag missuppfattat det hela. Ändringar i kommentarer går att göra eller i enstaka inlägg, men ta bort ett inlägg – det är värre.

BTW - jag tog många fina bilder i Prag och när tiden lider lägger jag upp dem under Dagens bild, det blir väl efter flytten misstänker jag då jag äntligen kommer att få lite mer fritid. Mer fritid är lika med mer ork att skriva i bloggen och framförallt läsa andras bloggar. Det har varit lite si och så med det den senaste tiden.

Men två bilder från Prag lägger jag in nedan. Tiggarna var många och de låg i de mest förnedrande ställningar och folk nästan klev över dem. Det berörde mig. Det är inte värdigt. Ingen ska behöva förnedra sig så. Sista kvällen var den en kille som hade en hund under jackan. Han fick alla mina mynt. Säkert hade han lånat hunden, men hunden triggade mig att ge lite pengar i förhoppning att en del av slantarna i alla fall skulle gå till hundmat.

Tiggare i Prag

Tiggare i Prag

På tal om att inte lägga ut bilder på barn och barnbarn, då det tydligen missbrukas. Bilden nedan har ingen någon större nytta av. Gissa vem det är? Jo, min dotter håller på och omskolar sig till svetsare. Det är strongt gjort. Hon följer i mina fotspår. När jag var i hennes ålder omskolade jag mig till teletekniker, från att ha jobbat inom vården.

Min dotter omskolar sig till svetsare

Synd att hjälmen är på.
Hon är faktiskt riktigt söt.
Vetesjutton vem hon brås på :).

// Annica Tiger

Annica Tiger november 21, 2005 8:54 EM