« Årets sämsta värd - igen | Startsidan | Bloggtreklöver 88 »

8 november 2005

Smalltalk

Det blir lite smalltalk i kväll. I morgon ska jag skriva kontrakt på lägenheten i Västberga. I veckoslutet drar vi iväg till Prag för ha en arbetsrelaterad konferans. Jag hoppas dock att tid blir över till att besöka skelettkyrkan. Det måste vara en makaber syn!

I helgen var jag hos min dotter. Jisses, vad barnbarnen växer. Det väcker tankar om att jag åldras i samma takt :(. Så gör även min Skoda Felicia. Nu när det är mörkt och ruggigt på morgonen tjurar den. Det går inte att få instrumentpanelen eller hellyset att funka förrän bilen blivit uppvärmd. Slår jag på de reglagen försvinner halvljuset och allt blir mörkt som mitt i natta. Nå, jag får vara glad att halvlyset funkar halva vägen och sedan resten. Det är bara lite svårt att ha en uppfattning om hastigheten när instrumentpanelen är släckt. Över I1 får man inte köra fortare än 70, annars riskerar man att bli av med tillståndet att köra där och det vill jag inte.

Annars? Ser fram emot flytten. Det är mycket som ska ordnas. Det är snart 1:a december. Har jag otur får jag betala dubbel hyra i tre månader om inte den gamla lägenheten blir uthyrd. Jag hoppas det löser sig.

Jag fick 387 foton jag framkallat från digitalbilder. Bilder från Thailandresan i början på året, Bulgarienresan förra året, tandemhoppet, resan till Egypten och en hel del kort på barnbarnen och diverse annat smått och gott. Det är roligare att titta på kort IRL än på datorn.

Bonusurl ;).

// Annica Tiger

Annica Tiger november 8, 2005 6:52 EM