« Alla goda ting är tre | Startsidan | Vintern är här. Vad förvånande? »

26 november 2005

Catwalk och krashad bil

På väg hem såg jag denna bil i går och när jag passerade i dag så tog jag ett kort. Tankarna far? Vad har hänt? Blev någon skadad? Är det samma knarkargäng som härjar på bygden som demolerat bilen bara för skojs skull? För där den stod fanns inget tecken på en krock eller någon bergvägg som kan förorsakat dessa skador. Nyfiken? Njae, mer att tankarna for sina egna vägar.

Vad har hänt?

Undrar hur den här mattan ser ut i snöslasket i dag?

Röda mattan

Jag gick på Biblioteksgatan och förundrades över denna röda matta. Jag lät min fantasi flöda och för några sekunder låtsades jag gå på catwalken :). Att den röda mattan låg där för min skull enkom. Att så lite kan roa en så mycket? Men vad tråkigt livet skulle vara utan fantasi och föreställningsförmåga?

// Annica Tiger

Annica Tiger november 26, 2005 11:35 FM