« Gjorde sin egen dotter på smällen | Startsidan | Blogspam »

4 november 2005

Brist på pengar i bankomaterna?

Det kan bli ont om kontanter i bankomaterna i storstäderna nu. Jag får väl ta ut lite stålar nu i helgen när jag åker och hälsar på min dotter.

Djävla idioter som rånar värdetransporter i tid och otid. VaFan, kan de inte jobba och tjäna sina pengar som oss andra vanliga hederliga medborgare? Jag hoppas de tar dem så fort som möjligt och att rättsväsendet i sinom tid ger dem kännbara straff. Jag misstänker att det inte finns så många tungt kriminella som sysslar med den här typen av brottslighet, så polisen har förhoppningsvis lite spaningsuppslag.

Jag är glad att jag inte jobbbar kvar på mitt gamla jobb, men mina tankar går till mina före detta kollegor, särskilt till dem som skadades i går. Mitt hjärta hade inte klarat av alla de senaste råa och grova värdetransportrånen. Att sitta i värdets larmcentral och ta emot larmen var ingen sinekur. Adrenalinet pumpade och hjärtat slog i maxpuls. Det var en av anledningarna till att jag sade upp mig.

BTW - En just nu biljett tur och retur till Mjölby är dubbel så dyr som en dito till Göteborg. Jag förstår inte logiken. Men jag vill inte ta bilen, jag är ju alltid så trött nuförtiden - så det kan vara skönt att sträcka ut benen på tåget och bli hämtat och avlämnad i Mjölby av min dotter.

Fast med tanke på hur illa ställt det är med kollektivtrafiken i Stockhom med förseningar och inställda tåg/turer hoppas jag att vanliga tågtrafiken inte har liknande problem.

Det ska bli kul att se mina två barnbarn, det var ett tag sedan, och att få krama om min dotter och lyssna på bebisen som finns i hennes mage. Gravida kvinnor är så vackra.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 4, 2005 4:59 FM