« The modde way | Startsidan | Bloggportalen »

7 augusti 2005

Solen har varit njugg i år

Solen tittar fram mellan träden.
Det glädjer mig.

Dess vilja att visa sig denna sommar har dock varit njugg. Jag upplever det som om vi inte har haft någon sommar och att det antagligen inte lär bli någon heller. Jag har hela dagen gått omkring med en stor, värmande och bylsig tröja. Det brukar jag normalt inte göra i augusti. Mina tankar far till de som campar i tält. Hur kul kan det vara nu? Det har regnat 35 mm det senaste dygnet. Hur mycket det har regnat totalt i sommar har jag tappat räkningen på. För min egen del påverkas mitt humör av att solen skiner med sin frånvaro. Jag antar att det gäller flertalet andra också. Vi behöver sol på sommaren. Denna sommar har varit alldeles för kort. En och en halv vecka strax efter midsommar, det känns som det har varit sommaren i år. Men det kan ju bli fint andra halvan av augusti, men jag har gett upp. Jag förväntar mig noll och intet.

Update:
Bara en kvart efter att solen behagat visa sig så började det spöregna och nu åskar det igen. Verkligen ombytligt väder, minst sagt.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 7, 2005 4:38 EM