« Att blogga eller inte blogga - det är frågan | Startsidan | Blogtroll »

21 augusti 2005

New Foundlandshundar

Jag saknar mina hundar ibland, men tiden går och läker alla sår, saknaden går att hantera. Jag hittade denna bild när jag kollade igenom vilka bilder jag ska sända in för framkallning på fotopapper.

New Foundlandshundar

Smulan, Nalle och Laban, tre New Foundlandshundar, plus Buster (ej med på bilden) som var en schabrador. En riktigt skarp hund. Njuffarna har ett betydligt mildare temprament och det passar mig som hand i handske.

Men efter Smulans tragiska bortgång (lungorna sprack) vill jag inte skaffa en ny hund. Det är bara att inse att smärtan att förlora en kär vän, bara blir värre och värre för varje gång. Kanske en dag när jag blir pensionär kommer jag att skaffa en brun njuffe. En liten ny Nalle.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 21, 2005 6:11 FM