« Flera bombdåd | Startsidan | Bloggtreklöver 72 »

23 juli 2005

Snurrig morgon

Tigerfåtölj

B. bara skrattade när jag kom hem med denna lilla tigerfåtölj. Han har sett den på Coop Forum och undrade just när jag skulle se den :). Inte bara se den, utan köpa den. Vilket jag gjorde i dag. Ja, jag vet att jag är lite udda, men jag gillar tigerprylar. Det kanske inte är så konstigt? Jag kan faktiskt sitta i den, tro det eller ej.

B. säger att vi har fått 127 mm regn på tre dagar. Jag tvivlar inte ett dugg på det, regnet det har bara öst ned. Var potatisen illa ute på grund av torkan, lär den simma nere i potatislandet numera. Huset står högt, så där är det inga problem. Grannarna som bor lite längre ned har väl rena rama sumpmarkerna på sina tomter misstänker jag.

Mobilnätet funkar inte.
Bankomaten funkade inte.
Trots test av olika kort.
Inte en krona fick jag ut.
Det funkade inte att tanka med kort.

Jag glömde, bara för att jag blev så irriterad, att sätta på tanklocket och stänga tankluckan. När jag var på väg hem efter att ha handlat på Coop Forum låg en Volvo bakom mig och tutade och blinkade med sin högerblinker. Han var så envis att jag körde åt sidan och stannade till och vevade ned rutan. Det var en ung kille som bara ville uppmärksamma mig på att jag åkte omkring med tankluckan öppen och tanklocket sittande på den öppna tankluckan. Det tackar jag för. Det finns människor som orkar bry sig fortfarande. Det är alltid lika trevligt.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 23, 2005 11:19 FM