« Tisdag - stora patchardagen | Startsidan | Bloggtreklöver 58 »

15 juni 2005

Rakt in i en bergvägg

I normala fall när jag kör militärvägen över I1 så är det älgar, rådjur och betande kossor som brukar vara ungefär det jag ser, förutom en och annan bil. Vid militärövningar är det lite mer aktivitet givetvis.

I dag (vid halv tio) kom en ambulans i full rulle med ljus och ljudsignal på och bara någon minut efter kom en polisbil med sirenerna och blåljus på, även de körde i full kareta.

Förklaringen fick jag en kilometer längre fram. En bil hade kraschat i en bergvägg, på en lång raksräcka. Jag hoppas den eller de som var i bilen klarar sig. Men det som jag undrade över mest var varför polisbilen körde efter med blåljus. Är det ett vanligt fenomen?

Bilolycka

Rakt in i en bergvägg

Vid personskada ska polisen komma till olycksplatsen, det har jag hört någonstans. Men sedan trodde jag att de hade gjort sitt och att ambulanspersonalen tog över.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 15, 2005 10:17 FM