« Bloggtreklöver 61 | Startsidan | Vissa borde man skära pitten av, rakt av! »

20 juni 2005

Persson har visat lite stake

Det är inte ofta det sker. Det är första gången jag har hört att GP tagit sig ton, han hotade till och med att lägga veto. Dags att visa vart skåpet ska stå, även hemmavid?

Sverige sade nej till förslaget till ny EU-budget därför att utgiftsnivån var för hög och för att Sverige skulle få betala "en för stor del av kakan", säger statsminister Göran Persson.

En folkomrösning kanske?
Hur ska annars "folket" kunna godkänna Daniel? Jag som hela tiden hört att det är pappa kungen som inte godkänner honom. BTW - låter inte folket lite nedvärderande?

Victoria ger upp kärleken för tronen. Svenska folket måste godkänna dig, annars inget bröllop. Det är kronprinsessan Victorias raka besked till pojkvännen Daniel Westling.

– Jag föddes för att hjälpa Sverige,
säger hon – och väljer tronen före kärleken.

Jag var hundägare i femton år. Det enda som kan kallas en incident under alla dessa år var att Nalle fastnade med en hörntand, i rena glädjeyttringen vid en hälsningscermoni, i grannens tröja och orsakade ett litet sår. Men hade han agerat som nedan hade jag inte tvivlat att avliva honom. Hundar som attackerar barn och hugger dem blodiga ska avlivas. En gång, ingen gång stämmer inte riktigt här anser jag.

En av Sveriges främsta jurister – överåklagare Christer van der Kwast – har polisanmälts, misstänkt för vållande till kroppsskada. Hans jakthund attackerade en fyraårig flicka och högg sönder hennes ansikte.

Jag fäster ingen uppmärksamhet vid den där saken, det var en olyckshändelse, säger Christer van der Kwast.

Totta har somnat in, bara 60 år gammal. Han var en Sveriges bästa artister, i alla fall i mina ögon. En man med en stor röst, en röst som slingrade sig in ända in i hjärteroten och rörde om där. Hans röst var unik. En röst som präglades av både inlevelse och känsla. RIP!

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 20, 2005 5:57 FM