« Trevlig midsommar! | Startsidan | :-) »

25 juni 2005

Midsommardagen randas

Ibland har det sina nackdelar att jag inte har datorn på eller rättare sagt kollar e-mailen på eftermiddagen eller kvällen. I torsdags 18.30 fick jag ett mail, som tyvärr blev obesvarat från min sida. Jag svarade på det i går morse, men det var lixom helt fel och för sent.

P4 Karlavagnen skulle ha ett inslag i torsdags med rubriken "midsommar - små grodor eller stora svin?". De ville att jag skulle vara med i programmet, med tanke på det jag skrivit om min inställning till midsommar, att jag ogärna firar den på camping/festplats och att det inträffar mycket elände kring helgen till följd av för mycket pimplande av alkohol. Ja, i princip mina tankar i det inlägg jag skrev i går morse.

Nå, programmet blev säkert jättebra utan min medverkan.

Jag hoppas alla har haft en trevlig midsommar.

En kort skumning av några tidningar ger vid handen att det varit stökigt lite varstans och tyvärr, många bilolyckor med dödlig utgång och många skadade.

Själv var B. och jag hos mina föräldrar, där även lillebrorsan och lillsyrran var med, en riktig liten mini-släktträff med andra ord. Trevligt, god mat, men spelet kubb var jag urusel på (har aldrig spelat det förut), får nog smygöva lite :).

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 25, 2005 6:12 FM