« Mjölkbondens förbannelse | Startsidan | Blandad kompott »

7 maj 2005

Tårta på tårta

Min far fyllde år i veckan och i dag var det tårtkalas. De bor i Skogås så det är en bit att åka, men jag var nyfiken på lillsyrrans nya :-) kille. Smörgåstårta och sedan chokladtårta gör att jag just nu känner mig rätt så proppmätt. Men gott var det.

Varje gång jag kommer på södra sidan av Stockholm känns det som att komma hem. Tänk, jag har bott norr om stan nu i sjutton år – men fortfarande är jag inte inbodd här. Kommer jag söder från stan hit norrut känner jag inte alls samma känsla av att komma hem, som när jag åker till söder om stan. Det är förunderligt att denna känsla finns kvar så starkt. Jag inser att när jag blir pensionär eller kanske tidigare än så måste jag flytta hem. Hem för mig är definitivt söder om Stockholm.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 7, 2005 6:42 EM