« Pekfingervals | Startsidan | Lesbisk? »

24 maj 2005

Omanikyrerad

Monica har en bild på sina vackra välmanikyrerade fingrar överst på sin blog.

Jag får nog säga att mina inte ser lika vackra ur, de bara ser ut :-).

Händer

Vänsterhanden är obrukbar – en stor skena innanför "paketet" hindrar mig från att använda handen överhuvudtaget (vilket är meningen), jag kan köra med pekfingervalsen med höger pekfinger, utan större smärta nu – när värktabletterna har kickat in. Men det tar sin lilla tid att hamra ned en bokstav i taget.

Det är nog bara bra att få känna på hur det känns att vara handikappad. Jag förstår nu hur en reumatiker har det, bara att få ur värktabletterna ur aluminiumförpackningen är ett helt företag. Man, eller rättare sagt jag i alla fall, tar så mycket för givet. Kroppen ska fungera, ben och armar ska vara intakta och fullt brukbara. Jag tillhör den "turliga" skara som aldrig brutit eller skadat varken ben, armar eller andra vitala lemmar.

Nackskott och ryggskott någon eller några gånger per år, okey – men det är jag van vid och kan hantera. Men utan fullt ut fungerande fingrar är det värre.

Nu kan jag i alla fall greppa musen :-), och ska ut och surfa lite på bloggar. Det känns som jag har lite att ta igen. Men mail och mailsvarande lär jag vänta med, så ni som mailat – svar kommer; men det kanske dröjer lite.

Ont krut förgås inte så lätt.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 24, 2005 10:37 FM