« Bloggdöden | Startsidan | Inga snubbar i pyjamas »

5 maj 2005

Nazistens rätta ansikte

Jag fick ett mail i morse, av vem är ointressant och det är ingen jag känner. Vad som triggat honom är väl någon text där jag uttryckt att jag inte gillar nazister eller delar deras värderingar.

http://www.africancrisis.org/Photos.asp
- Allra minst gör de som säger sig vara goda i dagens samhälle. Jag tycker inte det stämmer alls. - Jag tycker dom inte är ett dugg goda och jag tycker att dom är sinnesjuka och perversa. Ondskan finns mitt ibland oss och det är inte vi nazister som är nazisterna utan det är ni era jävlar.

Jag fattade ingenting så jag tryckte på Reply och skrev:

Ni era jävlar?

Vem, vilka avses?

Annica

Nu damp det ned ett svar och jag fattar fortfarande ingenting.

Du och alla andra jävlar som stödjer ondskan.

Ni är kliniskt hjärntvättade, häromdagen när jag frågade en svensk kvinna i 50 års åldern om hon ville köpa en tidning för svenskar undrade hon flinandes om svenskarna finns.

Det hade man kunnat vänta sig av en hatisk neger, jude eller arab eller någon annan som vill att svenskarna skall utrotas.

Folk hatar sig själva de försöker rationalisera sina negativa känslor mot svenskar med att svenskar skulle vara avdundsjuka "jantelagen" m.m

Att det finns små ärthjärnor som dig ute på nätet gör mig illamående sprider er dynga går i systmets ledband. Jag hatar dig också, jag tänker hata dig tills du säger att du älskar svenskar och att du är berädd att försvara ditt och andra svenskars intresse med ditt liv.

Något svar lär han inte få av mig.
Jag kan ej svara på något som jag inte fattar ett jota av.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 5, 2005 1:39 EM