« Blandad kompott | Startsidan | Maskrosor och Maskrosbarn »

9 maj 2005

Lindas Skugges tankar om bloggar

Linna&Linda...om veckans hetaste samtalsämnen.
På söndagarna har Linna och Linda en helsida i Expressen där de tycker till om veckans snackisar. Linda har förresten själv börjat blogga, fast i mer organiserad form, tillsammans med andra kollegor, då det publiceras i Expressen.

I går i veckans snackisar togs bloggar upp. Jag tyckte att Lindas funderingar var roliga och mailade och frågade om jag fick citera henne rakt av och svaret var att det fick jag göra.

Så här har ni texten.
Skjut inte budbäraren.

// Annica Tiger

Nedan ett direkt citat av Linda Skugges tankar
om bloggar från sidan 35 i gårdagens Expressen.

Har ni provat att läsa de s.k kända bloggarna? Jag har försökt att läsa Errata och Erik Stattin men de är så vansinnigt långtråkiga att man får panikångest och måste genast slå upp första bästa Expressen och läsa om Olinda för att kunna andas igen.
  Bloggtyperna tjatar om permalänkar, RSS och trackbacks.
  Som om människor bryr sig om tekniken, och då menar jag vanliga människor, inte navelskådande bloggare som försöker förlänga sina kukar med detta tekniktjat.
  Det är väl inte tekniken i första hand som är det viktiga, det är ju innehållet. Om innehållet är långtråkigt, finstilt och med massa referenser man inte hajar så är ju den finfina tekniken helt i onödan.
  Skriv om lite mer intressanta saker istället istället för det där högtravande bajsnödiga – skriv hellre ATT ni är bajsnödiga och vilket toapapper ni föredrar, mjukt eller litet strävare så det river till lite, hahaha, sorry men jag kunde inte låta bli.
  Men ni superbloggare borde loosen up lite.

Annica Tiger maj 9, 2005 5:35 FM