« 3.16 | Startsidan | Bloggtreklöver 43 »

20 april 2005

Ingen affärskvinna precis

Jag är nog ingen riktig affärskvinna. Jag blev ombedd att ge en offert på att göra en hemsida åt en illustratör, som inte kunde html och därmed inte göra en egen hemsida. Hemsidans ändamål skulle enbart vara att exponera bilder, vad jag förstod.

En blogg måste vara ett perfekt redskap tyckte jag och rekommenderade personen att starta en blogg. Jag gav lite tips om vilka gratis bloggtjänster som finns och att skaffa hemsidesutrymme hos sin Internetleverantör för att kunna lagra bilderna där och sedan länka till dem.

Jag är alldeles för snäll :).
Där förlorade jag lite extra
inkomst, men å andra sidan
när bloggen är ett sådant
enkelt redskap så känns det
att lura folk att betala för
något de kan fixa själv gratis.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 20, 2005 10:35 FM