« Moderaternas moralbegrepp | Startsidan | Tråkig utveckling »

11 april 2005

.htaccess-filen fungerade

Jag måste säga att .htaccess-filen uppfyllde sitt syfte. Inte ett enda referrerspam från Tyskland längre, sjukhuset som med fula medel använder referrerspam som sökmotorpositionering. Ja, jag tycker faktiskt att det är fula metoder.

Nu funderar jag på att lägga upp en liknande .htaccess-fil i gästboken på guiden, för där har det börjat spammats á la masse från Ryssland. Egentligen tycker jag att det är fördjävligt att man ska vara tvungen att hålla på och blockera spammare via .htaccess-filer, men det verkar vara effektivt.

Det är ju inte fråga om att hindra någon från att använda sin yttrandefrihet precis. Men min hemsida är min, likt mitt hem är min borg.

Jag har varit lite off på nätet både i går och i dag.
Flytt och annat pyssel IRL som haft högre prio.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 11, 2005 12:38 EM