« Dålig tajming | Startsidan | Bill Wyman eller Bill Wyman? »

6 april 2005

Avflyttningsstädning

Att göra en riktig avflyttningsstädning verkar inte vara på modet numera.

A och O när man flyttar är väl att städa efter sig? När jag flyttade in i min Tigerlya på sjunde våningen var det så skitigt i hela lägenheten att en städfirma fick komma och städa innan jag flyttade in mina pinaler. Det blev nog ganska dyrt för den f.d hyresgästen.

Sjunde våningen var för högt för mig. Att jag är höjdrädd vet jag, men jag visste inte om att jag är såååå höjdrädd att så fort jag går ut på balkongen upplever jag en känsla av att sugas ned, alternativt falla ned till marken. Det har inte funkat med att försöka med att i små doser vänja mig.

Jag är ju även flygrädd. Jag brukar inför flygningar köra mantrat - jag är inte rädd, jag kan flyga, jag är inte rädd, jag kan flyga. Det mantrat passar inte så bra i alla lägen :). Jag är inte rädd, jag kan hoppa, typ!

Nu har jag fått en ny Tigerlya på andra våningen i samma hus. Där känner jag inte av min höjdrädsla utan kan stå på balkongen och njuta av utsikten, fast det är ingen sjöutsikt längre :(. Behändigt, med tanke på flytten menar jag. B. ska hjälpa mig med de tunga sakerna i helgen, men jag åker jo-jo nu upp och ned med pinalerna.

Men till min besvikelse så har jag fått börja med att städa. Jag tog dit portvakten (fast så heter det inte numera, bovärd kallas det visst) i går och visade henne på den bristande städningen och förhoppningsvis får jag reducerad hyra i en månad som kompensation.

Jag hatar att städa, i alla fall andras skit. Det gör ju inte saken bättre.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 6, 2005 9:42 FM