« Sommartid | Startsidan | Bloggtreklöver 37 »

17 mars 2005

Tack EmilV

Jag har slitit i mitt gråa hår, och det inte bara bokstavligt. Men nu har det viktigaste fixat sig och jag tänker inte bry mig så mycket mer på ett tag nu. Det finns vissa saker jag inte fått att fungera, som senast kommenterat i högra menyn och lite annat som fungerade i 2.64.

EmilV ska ha tusen miljoner kramar och tack för den guidning jag fick av honom i att få anti-spamhacket att fungera i 3.15 och i bara farten kom det upp en ruta att bocka i, om man vill få mail om nya inlägg har kommit i en text.

Nu får bloggen vara as it is tills jag får lust att fortsätta att pilla med den.

Lugnet lägger sig.
Friden breder ut sig.
Jag kopplar ned.
Jag kopplar av.

I morgon är det en ny dag.
Carpe Diem

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 17, 2005 5:33 EM