« Beta-blog | Startsidan | Sommartid »

17 mars 2005

Rutten-blog

Jag har nästan ångrat mig att jag uppgraderade till 3.15. Allt är gjort enligt konstens regler. Men i gränssnittet visas kategorierna inte i alfabetisk ordning, i gamla 2.64 visades de så och det var mycket lättare att få överblick över kategorierna. Nu visas de huller och buller och det är skitjobbigt. Är det någon som har sina kategorier i alfabetisk ordning och som uppgraderat till 3.15? Supporten suger och kan inte ens besvara min fråga angående detta.

Förut hade jag senast kommenterat i högermenyn, men det funkar inte med det nya. Det är mycket från 2.64 som inte är kompatibelt med 3.15. Bakåtkompabilitet, vadå? Vad är det?

Jag använder de nya mallarna, ändå kommer det in hänvisningar till classer som inte ens finns i deras default-style CSS-filer. På min fråga vart dessa classer genereras i 3.15, det vill säga kodas in ifrån, har jag inte gått något vettigt svar.

Mitt gamla spamhack fungerar inte, gör jag som andra beskrivit att de gjort och fått det att fungera får jag bara BIG ERROR :). En hel sida full med felmeddelande och givetvis funkar det inte att kommentera.

Nej, just nu ser jag inga fördelar. Just nu känns det som när jag satt och kodade html-delen i Tele2s webmail. Jag jobbade med templates och .jsp-strängar, min del var html-biten, men dessa .jsp-strängar var jag tvungen att försöka läsa mig till vad de gjorde för att kunna skriva rätt kod och rätt text. Jag hann ruttna både en, två och hundra gånger :).

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 17, 2005 4:37 FM