« Undervattenskamera | Startsidan | Vems agenda följer media? »

22 mars 2005

Ny trend inom bloggosfären?

Det har blivit en riktig våg, nästan en flodvåg, att byta bloggverktyg och inte allra minst utseende på sina bloggar på sista tiden tycker jag. Är det våren som inspirerar? Eller har det bara blivit en trend? Det är kul, men ibland blir man helt chockad. Var är jag? :) Som tur är, kanske jag ska tillägga, är det oftast en positiv chock.

Nu har jag, när tid funnits, försökt få till huvudsidan och css-filen. Någon som tycker utseendet suger fett eller tycker att det duger, eller liknar lite den gamla layouten lite för mycket – så får ni gärna säga till. För i helgen ska jag köra in ändringarna på alla templates hade jag tänkt. Om det nu inte blir soligt och fint så att dagarna kan tillbringas lutandes mot husväggen och fejan vänd mot en, förhoppningsfull, värmande sol.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 22, 2005 8:50 EM