« Internets mörka gränder är många | Startsidan | Spamannonser via Google Adsense »

1 mars 2005

Kylan går genom ben och märg

Minus 22 grader i morse var det när jag kikade på termometern. Där min själ fortfarande finns var det 34 plusgrader när kroppen for hemåt. Hela 56 graders skillnad! Inte undra på att jag börjar känna mig snuvig och jag fryser som en mört. Det är mars nu och jag hoppas våren är på ingång inom kort, sisådär lagom efter att alla barn har fått sina sportlov och kunna åka skidor, pulka eller vad de nu gör på sportlovet.

Jag har fortfarande inte riktigt ställt om min inre klocka. Första natten vaknade jag kvart över tolv, alltså en kvart över midnatt - pigg som en mört eftersom det var den tid jag brukade gå upp i Thailand, kvart över sex på morgonen för att avnjuta hotellfrukosten. I natt vaknade jag någon timme senare, lika klarvaken :). Jag hoppas att min själ snart kommer hem så att min kropp börjar fungera normalt.

Förövrigt vill jag avskaffa vintern.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 1, 2005 11:53 FM