« PublishCharset UTF-8 | Startsidan | Beta-blog »

15 mars 2005

Bloggtorka

Sovit några timmar. Vaknade två inatt och kunde inte somna om. Nu börjar jag fundera på att börja ändra de olika filerna, templates, men just nu är jag inte speciellt motiverad :). MT 3.15 fungerar inte fullt upp tycker jag med de templates jag har för 2.64. Jag har kollat lite på de nya och ser skillnad i anrop och taggar. Jag vill inte bara ha en uppgradering bakom utan även utåt, annars är tycker jag inte att det är någon större vits med besväret. Men det får bli en vacker dag. Kanske imorgon? Övermorgon? Bloggtorka pratade vi om på blogglunchen. Då menade vi det faktum att vissa dagar eller perioder att lusten inte finns att skriva. Det är väl ungefär i det stadiet jag befinner mig just nu, men det gäller själva bloggverktyget - att grotta i koderna. Ingen lust. Ingen ork. Ingen motivation. Men, av erfarenhet, det går över.

// Annica

Annica Tiger mars 15, 2005 5:35 EM