« Val i skymundan | Startsidan | Bloggtreklöver 33 »

11 februari 2005

LOST

Lost på Tv4 verkar bli en riktigt lovande serie. Första avsnittet tvivlade jag lite, men nu efter andra avsnittet i onsdags är det bara att erkänna att den verkar hålla måttet. Jag brukar inte vilja se serier, det är så jobbigt att hålla reda på tider och nedrigt att missa ett avsnitt. Men B. får den äran att sköta videon och se till att jag inte missar något.

Lost kanske inte är uppflyftande för en flygrädd person som jag, som snart ska upp i luften. Att flyga är det värsta jag vet. Jag tror alltid att planet ska störta. Starten är värst. Sedan är det bara att sitta som på nålar och hoppas på att piloterna sköter sitt jobb och att flygplanet inte är behäftat med något tekniskt fel.

// Annica Tiger

BTW - inget kommer någonsin
att kunna överträffa Twin Peaks.

Annica Tiger februari 11, 2005 2:18 EM