« Den kristna högern i USA | Startsidan | Bloggtreklöver 27 »

16 januari 2005

I valet och kvalet

En vän sa för ett tag sedan, som läst min gamla Reload sedan starten 1997 från och till:

– Din blog är tråkig att läsa numera.

Vad hon menade är nog att jag snuttifierar mitt skrivande. Jag har funderat att sluta kategorisera texterna. På något sätt hämmar det mitt skrivande tycker jag. Det var den finessen som lockade mig att gå över från min gamla Reload som jag uppdaterade manuellt till att börja använda webpupliceringssystemet MT.

Förut när jag skrev Reload var jag mer ostrukturerad, mer personlig och tog ut svängarna lite mer. Ofta var texterna längre. Det var mer schwung över det hela. Mer sting. Mer klös.

Jag vet inte hur jag ska göra. Ska jag sluta blogga och återgå till gamla Reloaden och uppdatera manuellt som förut? Eller helt enkelt strunta i att kategorisera mina inlägg? Eller börja skriva i två bloggar? En blogg för korta, snabba kommentarer och en blogg som mer liknar gamla reloaden? Eller låta allt förbli status quo och hoppas på att det löser sig av sig själv med tiden? Eller pensionera mig :)?

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 16, 2005 4:35 EM