« Vilken soppa! | Startsidan | Bloggtreklöver 19 »

12 december 2004

Inspirationen tryter

Jag finner ingen anledning att tala om färger med människor som varit blinda från födseln heller. Ser man inte så gör man inte.

Saxat ur Monicas eminenta text "Varför ta kvinnor på allvar?"

Bra skrivet!
Rekommenderad läsning!

Jag känner mig oinspirerad. Jag ligger 800 mail efter i mailinglistorna. Jag kommer nog inte ens orka skumma igenom subjecten. Jag måste i alla fall försöka ta itu med den vanliga inkorgen, där en mängd mail ligger obesvarade sedan flera dagar, både privata mail och mail från främmande människor som undrar över stort och smått. Jag är annars känd för att svara snabbt på mail, men just nu får de ligga där obesvarade och gnaga lite på mitt samvete. Jag har betat av några, men sedan tappade jag både lust och ork.

Jag har däremot varit huslig i dag. Kors i taket! Jag är inte mycket för hushållsarbete eller pyntande för övrigt. Julen är något som jag inte firar, har inte så gjort på över 30 år. Det enda jag gör i julmat är julskinka, men inte för min skull utan för B. Och på detta sätt har en tradition smugit sig in i vårt hem. Jag gör en julskinka varje år till Lucia. B. älskar julskinka och han får därmed möjligheten att tjuvstarta redan ikväll :). Lucia-skinkan brukar räcka till dagen innan julafton – då gör jag en ny. Tänk om jag kunde äta lika mycket som min man utan att gå upp i vikt. Men vem har sagt att livet ska vara rättvist?

// Annica Tiger

Annica Tiger december 12, 2004 4:16 EM