« Patch-tisdagar | Startsidan | Bloggtreklöver 18 »

11 december 2004

Datorstrul

Vad gjorde vi innan Internet? Internet tillhör vardagen nu så jag har nästan glömt bort hur det var innan. Tänk vad smidigt att googla. Jag fick problem med programvaran TDK Bluetooth Software, som jag använder till att kommunicera med min mobil för att föra över filer till datorn, efter uppdateringen med Service Pack 2. Ikonen My Bluetooth Places var inte längre klickbar, helt plötsligt bara si så där i förbifarten. En ikon som inte går att klicka på är ganska irriterande :). Jag lovar! Jag försökte installer om hela kittet, men det gick inte eftersom XP tog överhanden och ville ha full kontroll över USB-porten och vilken drivrutin som skulle användas. På den bärbara, som har Windows ME, funkar den trådlösa kommunikationen med mobilen och har så gjort hela tiden.

Då gick jag ut på nätet och vad hittade jag där? Jo, en exakt beskrivning på hur problemet skulle hanteras. Hade jag inte hittat den hade mitt gråa hår blivit än gråare. Nu är jag glad. Igen :-).

Egentligen borde jag skämmas lite.
Hur nördigt är det inte på en skala
från noll till tio att sitta en lördagseftermiddag
och grotta med datorn?

// Annica Tiger

Annica Tiger december 11, 2004 5:30 EM