« Microsoft fick nej i EU | Startsidan | Canada Goose »

22 december 2004

Bröstvårtor av guld

Bröstvårtor av guld är enda förklaringen till att en bröstoperation kan kosta över en halv miljon? Om inte bröstvårtorna är av guld, vad är brösten fyllda med? Guldsand blandat med luft? Silikon kan väl knappast vara så dyrt?

En kvinna har betalat 520 000 kronor på att få Storbritanniens största bröst. För att finansiera operationen sålde hon sitt hus och bor numera hemma hos sina föräldrar. En 34-åring som frivilligt flyttar hem till sina föräldrar är bara det en signal för att hissa en stor röd varningsflagga.

– Jag älskar mina bröst, säger Lea. De ser inte alls konstiga ut. De är mina bebisar. Och nu säger folk att min kropp är fantastisk.

Mina bebisar? Vaggar hon brösten till sömns varje kväll? Har hon blöjor på dem under natten? Kvinnan kan inte vara riktigt frisk. Vårt samhälle kan inte vara riktigt friskt om sådant här premieras. Hon har i alla fall fått sina femton minuter of fame.

Om jag tittar på bilderna tycker jag hon var sötare innan operationen. Nu ser hon ut som ett åkerspöke med bröst som ballonger, som vilken minut som helst – ser det ut som, kommer att spricka. Poff! Poff! Upp i rök.

Vilken kille vill ha en tjej med sådana uppenbara konstgjorda bröst? Ett reguljärt missionärssamlag kan nog inte vara en option. Brösten är i vägen skulle jag tro :). Skämt åsido. Vart är vi på väg? Minns någon min text om Extreme MakeOver? Om inte finns den här!

// Annica Tiger

Annica Tiger december 22, 2004 3:25 EM