« Bloggtreklöver 10 | Startsidan | Virustomtar »

4 december 2004

Akvarium och brasa på DVD

En stycken DVD Fireplace och en DVD Aquarium beställde jag i går. Jag har alltid velat ha ett akvarium, nu kan jag ta fram det när jag känner för det. Vedkamin har jag hemma i kåken, men det kan vara kul att en artificiell sådan också.

Skapa rätt stämning med DVD Fireplace. Du kan nästan känna värmen när brasan glöder och sprakar i din TV. Sätt bara in DVD:n i din spelare, välj mellan klassisk musik eller naturliga brasljud och luta dig tillbaka och njut.

Tänk dig ditt eget akvarium utan att mata fiskar, rengöra eller någon form av underhåll! DVD Aquarium förvandlar din TV till ett realistiskt akvarium. Förutom de naturliga akvarieljuden kan du välja att lyssna på avslappnande musik.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 4, 2004 11:17 FM