« Bloggmiddag | Startsidan | Bloggtreklöver 6 »

29 november 2004

www.bloggi.se

Jag har flera gånger sett dessa
reklamspottar när jag sökt på något blogrelaterat.
Kostar inte dessa annonser en hel del om det klickas friskt?

Google

Jag börjar bli lite nyfiken. Vad jag vet so far är www.blogger.se gratis, men varför bekostar de annonser? Tänker de göra som många andra gratistjänster, locka till sig många användare och så en dag börja ta betalt? Frågan är fri. Nyfiken blev jag. Jag hittade faktiskt ingen mailadress på http://www.bloggi.se/ så jag kunde slänga iväg ett mail och fråga.

Google Adwords
Med Google AdWords kan du nå ut till personer när de aktivt letar efter dina produkter och tjänster. Det betyder att du tar emot riktade besökare och kunder. Kostnad per klick-prissättning innebär att du bara betalar när någon klickar på din annons och det är lätt att kontrollera kostnaderna."

// Annica Tiger

Annica Tiger november 29, 2004 6:57 EM