« Ej spaningsresultat | Startsidan | Duktigt Posten! »

12 oktober 2004

Träffat barnbarnen

Jag har varit på turné....nja, dock hemkommen efter en sejour på Östgötaslätten. Jag har varit och hälsat på min dotter med sambo, samt barnbarnen icke att förglömma – Linus och Leon. Leon har växt så det måste ha knakat rejält :). Tänk vad tiden går fort! Jag hinner inte med.

En rolig sak hände när jag åkte ned i går morse. Ungefär halvvägs får jag ett samtal på mobilen. Hej – det är Annika, jag har precis kört om dig. Det tog ett tag innan jag fattade vem det var :). Min gamla chef på Tele2. Hon kvittrade och var lika glad som vanligt. Världen är liten.

Ovanligt många poliskontroller såg jag både i går och i dag. Jag såg att de siktade mot min bil flera gånger, men jag höll en snittfart på 110 så det var aldrig någon fara. Men det är bra att polisen syns ute i trafiken.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 12, 2004 3:50 EM