« Molnigt, men sol i sikte | Startsidan | Hemma igen »

20 september 2004

Katinka Gästbloggar 4

Utmärkelsen "världens sämsta blogg-vaktare" ger jag härmed till mig själv. Om man åker bort, och tar med sig laptopen för att b.la kunna uppdatera Annicas blogg, är en modemsladd en bra sak att ta med sig. Utan den blir det en aningens svårt att komma ut på nätet. Ibland funderar man på om det inte varit lika bra att behålla den blonda hårfärgen :)

Nåväl, helgen har förflutit på bra ändå, ett litet aber nu är vår vovve Lina, hon mår inte bra och jag har ingen aning om vad det kan tänkas vara. Om 50 minuter så skall jag ta henne till veterinären så får vi se. Efter Lucas snabba sjukdom och bortgång förra året är jag livrädd - milt sagt. Jag kommer hålla alla tummar och tår jag äger för att det inte är något farligt. För den som inte ägt hund eller annat husdjur är det svårt att föreställa sig hur mycket man kan sörja sina älsklingar när dom försvinner. Det är 1 ½ år sedan vi fick ta bort Lucas och jag tänker på han fortfarande varje dag och får en klump i magen när jag ser foton på honom. Då hade jag Lina kvar, nu vill jag inte ens föreställa mig hur jag kommer uppleva det när Lina försvinner. En dag gör hon det, jag hoppas bara den dagen dröjer ett par år till - minst.

Håll tummarna ni med för att det inte är något allvarligt med Lina !

// Katinka

Annica Tiger september 20, 2004 12:17 EM