« Blir du en 1:a eller 8:a? | Startsidan | Midsommar »

20 juni 2004

Vädret påverkar humöret

Det här vädret tar på krafterna, eller rättare sagt på mitt humör. Är det vinter så är det en annan sak. Då vet man vad som gäller och det är bara att gilla läget. Nu är det sommar och då ska det vara sommar. Punkt slut :). Basta! Jag kikar ut och ser solen och tänker att nu kanske man kan sitta en stund i solen, soldyrkare som jag är. När jag väl kommit ut då har solen gömt sig bakom molnen och jag småhuttrar och går in igen, dessemellan kommer en och annan regnskur.

Jag börjar fundera på om jag inte skulle flytta till Thailand när jag blir pensionär. Varför inte dra igång ett litet svenskt community? Köpa in sig på ett litet hotell? Under regnperioden kan vi pensionärer luffa runt i landet, sitta och spela poker eller surfa på nätet, samt uppdatera våra bloggar :). Det är varmare där året om än vad det är i Sverige. Fast innan jag blivit pensionär om femton år kanske turisterna har förstört paradiset Thailand? Dessutom verkar det inte vara helt lätt att få flytta dit permanent enligt Thailands ambassads information.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 20, 2004 4:47 EM