« Mors dag | Startsidan | Ascii-konst »

1 juni 2004

Osorterad morgon

Osorterade tankar nu på morgonen.
Man kan ju inte vara tvättad, vikt och sorterad jämt.
-----
Om nu män styr jorden, varför kan dom inte lägga av med slips?
Hur intelligent är det att börja dagen med att knyta en snara om sin hals?
Upphovsman/kvinna okänd.
-----
Citatet ovan fick jag via mail i går och det syftar på mina tankar runt slipsar. Det var så bra att jag tycker att det kan vara intressant för fler :).
-----
Jag fick ett underligt mail i går.
Det känns inte som om det kom till rätt person :).
-----
Hi,
thanks for reply.
I am thinking about your offer.
Although I am not a gay,
I am kind of bi-curious and have a
fancy to suck a cock.
Can you send me your photo.
best wishes,
S.

-----
Nej, nu ska jag ut och gå med stavar. I söndags var det första gången sedan Annandags påsk jag var så pass besvärsfri från min ischias att jag kunde gå ett tvåtimmarspass med stavgång i skogen. Jag fick inga problem dagen efter, så jag kör väl så det ryker nu då :). Jag gillar att gå och filosofiera i naturen, ensam med mina tankar lyssnande på tystnaden. Jo, tystnad hörs den också. Tyvärr är det få förunnat att få uppleva den tystnaden om de bor i en storstad eller jobbar i en stressig miljö. Tystnad är en lisa för själen.

__,,,^..^,,,__

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 1, 2004 5:29 FM