« Jämställdhet för vem? | Startsidan | Tre fejkar inlägg i forum? »

4 juni 2004

Blondes Have More Fun!

Blondes Have More Fun!

Nu kanske jag kan få reda på om detta stämmer :). Jag har i mer eller mindre hela mitt liv haft mörkbrunt hår med nyans i rött (svårt att beskriva nyansen), jag har ofta hennafärgat håret. Men de senaste åren har jag inte brytt mig om att henna håret då det börjat komma gråa hårstrån. Jag har inget emot grått hår, tvärtom tycker jag det är rätt snyggt.

Jag var hos frissan i går och klippte topparna. Jag gjorde även gyllene blonda slingor i håret, som motvikt till det tråkiga grå-beiga. Snyggt blev det och jag är glad att jag vågade testa. Yisses! Nu ser jag ut som en blondin, mer eller mindre. För första gången i hela mitt liv. Ja, som sagt var – "Blondes Have More Fun" ska nu testas och se om den tesen stämmer :). Gör den inte det blir jag besviken.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 4, 2004 5:48 FM