« Sandlådepolitik | Startsidan | Att osynliggöra våldet »

30 juni 2004

Att handla på nätet

Boken "Korkade vita män" av Michael Moore har jag äntligen fått tummen ur baken och nu beställt via nätet. Jag tänkte mjukstarta med att läsa den innan jag ser filmen Farenheit 9/11.

Av bara farten botaniserade jag runt och köpte på mig lite andra böcker. Böcker är en av mina passioner. Jag fastnade för boken "Den tusende gången", en skrämmande berättelse om en faders övergrepp på sin dotter och "Blackbird" som handlar om en ensam liten flickas uppväxt. Inga slutsatser ska dras av mina bokval just i dag :).

Nu har jag lite läsning ett tag framöver.

Bokus brukar vara snabba när det gäller leveranser. Jag tycker det är så skönt att kunna sitta hemma vid datorn och köpa böcker. Skivor, filmer och böcker är väl det enda jag köper via nätet. Jag får alltid dem hem med en bifogad faktura. Att använda Visa-kortet på nätet känns inte så där jättetryggt. Inte än.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 30, 2004 8:05 EM