« Fejkade bilder och.... | Startsidan | Fel låt vann, som vanligt »

15 maj 2004

Solskenshistoria

Jag har ingen hund just nu. Men jag älskar hundar och kommer alltid att så göra. Jag brukar säga att ibland föredrar jag hundars sällskap framför människors. Det är att ta i lite. Men hundar är speciella. De älskar dig som du är. De är lojala. De är sanna vänner, i vått och torrt.

Jag läste om Coco, en cavalier king charles spaniel, som hade fastnat i ett dyigt träsk. Schäfern Chyna gav sig iväg på egen hand och letade efter sin kompis och hittade Coco, som inte kunde ta upp sig ur leran. I tre dagar satt Chyna vid sin kompis sida och skällde och skällde, till slut hörde en förbipasserande bonde skallen och uppmärksammade situationen och larmade efter hjälp. Slutet gott, allting gott.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 15, 2004 5:25 EM