« Everyday stänger ned | Startsidan | Copycat »

26 maj 2004

Sjuka hatiska inlägg

Alla ni som får sjuka inlägg från ip-nummer tillhörande Söderhallen biljard AB, ta och börja forwarda dem till abuse@internet5.net samt till biljardhallsägarens mailadress som ni får fram om ni söker på ip-numret.

Då kanske han börjar förstå att de faktiskt har ansvar för vad folk gör på deras burkar. Jag har tagit diskussionen med honom en gång. Jag vet att flera har försökt att få slut på eländet. Ett bra ställe att kolla ip-nummer finns här.

Inläggen innehåller cirkus 85 A4-sidor om man för över dem i Word. Inläggen har 171 289 tecken med mellanslag räknat, över 16.000 ord. Meningslöst bladder som i mina ögon bara ger vid handen att den som postar dessa inlägg inte kan ha alla hjärnceller på rätt ställen, eller så har de två som finns kolliderat med varandra.

Jag förstår inte att folk behåller dessa inlägg i sina gästböcker, anslagstavlor och bloggar. Texten innehåller integritetskränkningar mot enskilda personer, hets mot folkgrupp och en hel del länkar som borde förpassas till huset Gud glömde.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 26, 2004 6:59 EM