« Fräslningssoldater i krig? | Startsidan | Gravskändning »

31 maj 2004

Nertid

Jaha, hela kvällen igår låg webhotellet nere. Igen. Jag tycker det är tråkigt och numera verkar det ske lite för ofta. Jag som trodde Linux var ett stabilt operativsystem och ett att det var ett bra val att välja en ett webbhotell baserat på Linux.

Men gräset är alltid grönare på andra sidan kanske? Man har ju hört att en del webhotell verkar vara rena rama natta. Det är svårt att veta vilka som är bra. Eller vilka som är dåliga. För mig är det viktigt att "nertiden" är så liten som möjligt, samt att linan till webhotellet är fet nog.

På Tele2:s webhotell, som jag hade förut när jag jobbade där, var det Unix som gällde. Det hände inte, vad jag minns, att webhotellet någonsin hade någon "nertid" att tala om under de fem åren. Fast smakar det så kostar det.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 31, 2004 5:27 FM