« Hamasledare dödad | Startsidan | Långa urlar »

18 april 2004

Silvias ansiktslyft

Silvia åker och lyfter sig varje år. För mig är det ingen nyhet, det har jag hört talas om i flera år. Oklart om vi skattebetalare står för notan eller ej. Det kan bli intressant nu när insyn ska ges hur apanaget används :).

Om man kikar på bilden från 1993 då Silvia fyllde femtio så tycker i alla fall jag att hon är både vacker och klär i sina små skrattrynkor. För varje operation därefter ser hon mer och mer ut som en sminkad döskalle. Det är inte normalt. Det är inte heller snyggt att "åldras så" på ett konstgjort sätt.

Jag skulle kunna berätta om fler som lyfter sig med jämna mellanrum och vart de lyfter sig. Men jag väljer att så inte göra. Den dagen de kommer ut ur garderoben kan jag kanske kommentera det hela ;). Det är numera vanligt att göra en slidförsnävning. Kvinnor opererar sig för att strama åt slidan, som kanske har sett sina bästa dar efter flera förlossningar. Jag tror mer på vanliga knip-övningar (även bra mot inkontinens), samt byte av partner om han nu klagar.

Varför är en del så utseendefixerade? Många äldre kvinnor, numera även män, lyfter sig på ålderns höst. Men inte tycker jag de blir snyggare för det. Botoxstela pannor och spända anletsdrag är ofta resultatet. Mer skrattretande än vackert.

En elogé till de som törs åldras på ett naturligt sätt. Rynkor visar att du har levt. Varje rynka och veck har sin historia och det är det som gör människan intressant, inte antal botoxsprutor eller lyft.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 18, 2004 3:42 EM