« Usama Bin Soprano | Startsidan | Våldets ansikte »

21 april 2004

Halta Lotta

Jag haltar fortfarande fram här i livet. Läkaren ställde diagnosen ischias, vilket jag redan själv hade gjort – men det är alltid bra att dubbelkolla. Liknande smärtor kan man ha om man har fått en blodpropp.

Mina goda föresatser med gym tre gånger i veckan har gått i stå just nu. Men just nu spelar det ingen roll. Anledningen till att jag började där finns inte längre. Men, trots detta, längtar jag dock tills den dagen då jag kan börja igen. Det blir lite som ett gift. Naturliga endorfiner är inte att förakta.

Jag har inte varit på gymmet sedan i långfredags. Det var på måndagen (Annandag påsk) som smärtan i ryggen slog till och började sedan vandra nedåt låret och vaden. Ryggvärken är borta i alla fall. Det artar sig :).

// Annica Tiger

Annica Tiger april 21, 2004 5:34 FM