« Män är överflödiga | Startsidan | Ett omen? »

22 april 2004

Blandad tigerkompott

TV4:as sajt blev hackad tidigare i dag. Nu försvarar jag inte sådana tilltag för fem öre, men jag smålog i alla fall åt vad de hade skrivit på TV4:as första sida. Det kan man väl få göra, även om handlingen i sig är förkastlig?

Bodybuilding är inget för mig. Det inser jag efter att ha kikat på dessa bilder. Jag tycker för övrigt att hon var sötare och såg mycket yngre ut innan hon började bygga sina muskler. Men smaken är som baken, delad och tur är väl det – annars skulle det bli kaos. Men på gymmet jag går på så är det inte kroppsbyggare utan vanliga människor som mig, som vill förbättra konditionen och bli lite starkare (inte större) i muskler, som finns men inte syns/används :).

Jag har ofta funderat och skrivit om alla de dokussåpor som sänds i TV. Jag hade tänkt mig att göra lite resarch (testa hur det verkligen är och hur det funkar) och anmälde mig till Robinson. Jag uttogs till casting (av 5500 sökande), men jag blev inte utvald. Jag är nog för gammal antar jag. TV3 vill föryngra hela konceptet i år. Jag kanske är lika glad för att det inget blev av det hela, men å andra sidan hade Robinson nog kanske behövt en Robinson-Tiger :). Jag har hört att de tänker auktionera ut en plats på TV3:s sajt, men vem vill betala dyra pengar för att vara med?

BTW - Mina funderingar förut idag om att vi inte är lika inför lagen har visat sig stämma. SCB har gjort en datakörning, på uppdrag av Rapport, av 5000 domar för grovt rattfylleri under 2002. Det kunde påvisas att lågutbildade och låginkomsttagare fick fängelse i högre grad än dem som var högutbildade och höginkomsttagare.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 22, 2004 8:15 EM