« Hårdporr i barnkammaren | Startsidan | Big Pig Brother »

15 april 2004

Barn som begår brott

För att fortsätta på temat barn:

Vet du vad dina barn sysslar med när de inte är hemma?

En sjuårig pojke, det är ju bara barnet, försökte med tre andra kompisar - bara några år äldre - att råna en tågvärd, samt i bara farten misshandla densamme och en annan kollega. Uppstarten till det hela var att en av tågvärdarna försökte lugna ned pojkarna då de bråkade på perrongen. Det är bland annat en tågvärds uppgift.

När jag var sju år, ja - då lekte jag med dockor och om jag inte gjorde det tillbringade jag min tid på biblioteket i Huddinge, förutom då att jag börjat i första klass. Vad gör din sjuåring? Har samhället blivit så hårdare att man måste slå sig fram i livet redan som sjuåring?

// Annica Tiger

Annica Tiger april 15, 2004 11:41 FM