« Spamporten | Startsidan | Lätta, snabba lån »

5 mars 2004

Tandvårdsreformen

Vem minns tandvårdsreformen som kom 1999? Inte jag i alla fall. Jag går hos samma tandläkare, år efter år. Visst tycker jag att det blir dyrare och dyrare för varje gång. Men det gäller ju allt, så har jag resonerat och pröjsat och sett glad ut.

Jag har inte sett någon prisinformation hos min tandläkare och jag har inte heller efterfrågat det, då jag inte vetat om att det kan skifta oerhört mellan privata tandläkare. Folktandvården kan man ju bara drömma om att få tid hos.

Konsumentsverkets hemsida kan man läsa att priserna har under dessa fyra år ökat med över 30 procent.

Det gäller att se upp. Det kan vara en enorm skillnad. En tandläkare krävde 12.000 kronor och en annan bara 550 kronor för att behandla samma tand. Yisses Amalia! Vet alla om detta? Eller är det bara jag som är ouppdaterad över sakernas tillstånd. Som vanligt :).

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 5, 2004 1:32 EM