« Celibat | Startsidan | Netsky i ny tappning »

1 mars 2004

Ny månad

Jag är lika lycklig varje gång jag får byta månad i min almanacka, som hänger bredvid datorn. En ny bild av en eller flera grisar blir belöningen. Ja, jag älskar grisar. Brasklapp – dock ej fyllesvin eller mulliga mansgrisar. Det är tredje året i rad jag kör med en almanacka med grismotiv. Jag blir alltid lika glad i hjärtat när jag sneglar mot almanackan.

Första mars. Det låter lite vårligt, eller hur? De långa och mörka månaderna är över nu, november, december, januari och februari. Nu kommer de korta månaderna, mars, april, maj, juni och juli. Sedan lackar det mot mörkare tider med lite längre namn på månaderna augusti, oktober, november, december, januari och februari – och så har ett år gått och vi är åter i mars. Ujujuj, nu gick det i rekordfart :).

Sommartiden börjar den 28:e mars. Bara det är ett tecken att vi går mot vår. Fast dit är det några veckor :).

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 1, 2004 7:22 FM