« CONGRATULATION | Startsidan | På tapeten igen »

23 mars 2004

Kattskit

Avi, vår inlånade tax, har visat sig ha en förkärlek för kattskit, både nya och gamla dito. Även du, min Brutus (Smulan). Nu när snön börjar töa kommer pruttarna fram lite varstans på vår tomt. Det som göms i snö, kommer upp i tö.

Jag har fullt sjå att hindra henne från att käka upp lämningarna efter grannens katter. Ibland misslyckas jag och då blir det synd om Avi :). Då plockar jag fram tandborstarna, jag har kvar sedan Smulans tid, och borstar hennes tänder. Snart får jag väl avmaska Avi. Igen.

Jag haaaaaaaatar att bli pussad av en hund som stinker kattskit. Jag blir inte mer vän av grannarnas katter på grund av detta. Så är det. Tyvärr. Jag har inget emot katter i gemen. Jag har själv haft katter. Men jag kan inte med katter som driver vind för våg, i synnerhet när de använder vår tomt som toalett. Utekatter är ett sanitetsproblem, om några. Så skäller folk på hundägare?

// Annica Tiger - som precis borstat Avis tänder :(

Annica Tiger mars 23, 2004 5:24 EM