« Säpo är inkompetenta | Startsidan | Oro för ny krigshärd »

19 mars 2004

Gym

Att börja gå på gym kanske inte var en sådan dum idé? Min kropp har ännu inte protesterat och då är det ju bara att tuta och köra. Tre pass i veckan har jag tänkt mig. Jag har fått ett specialdesignat program just för mig och det tänker jag följa. Det jobbigaste är konditionsträningen, men den är den viktigaste.

Jag bävade lite för att jag skulle känna mig uttittad och sticka ut, bland alla elitgymnaster och muskelpumpare. Men flertalet är vanliga människor med skavanker och inte helt perfekta kroppar, som likt mig bara vill bygga upp muskler (som man bör ha men inte har använts på länge) och förbättra flåset.

De flesta går som mig, med en "karta" i näven för att hitta till rätt maskin. På "kartan" finns instruktioner om vilka vikter och hur många gånger övningen ska göras. Snacka om en hel vetenskap. De andra, proffsen, ser oss inte för de är upptagna av att beundra sig själv i alla de speglar som finns.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 19, 2004 5:39 FM