« Mydoom | Startsidan | Snacka bajs och skit »

4 februari 2004

Död åt feminismen

Subject: Är du dum eller?
Date: Thu, 29 Jan 2004 15:47:39 +0100
From: Tor W XXXXXXXX@hotmail.com
To: a_t@tele2.se

Det ända du verkar tänka på är män/kvinnor, män/kvinnor, män/kvinnor, MÄN/KVINNOR , MÄN/KVINNOR , MÄN/KVINNOR , MÄN/KVINNOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fattar du inte att allt om att kvinnor är så "mobbade" av männen bara är en stor lögn? Slår jag kvinnor? Slår min bror kvinnor? Slog min pappa min mamma? NEJ . Slår någon man av de män som jag känner deras kvinnor? NEJ! Det är rättare sagt tvärt om... varje man jag känner blir slagen av sin tjej/fru ... För om mannen slår tillbaka så får han säkert dödsstraff... Och hur kan du nedvärdera mannen? Det är ju männen som har byggt upp hela världen... Och kom inte och säg att det är männens fel att det finns krig... krig är oundvikligt... Fatta det!
Och det där med att kvinnor har lägre lön är också en bluff... Det är inte sant... Allt har en anledning. Alla töntiga undersökningar i skvallerpressen är LÖGN. De har inte ens några bevis ... Och alla reklamer på TV'n där en kvinna sitter och sliter och svettas och sköter om barnen och inte kan sitta stilla i en sekund.. och så snackar hon med sin man (eller någon annan) som bara sitter och tar det lungt på en lugn arbetsplats är också bara lögn.. jag vet ju för fan själv hur det är...
Varför skriver jag allt det här när jag istället kan säga: Feminism är lögn. Död åt feminismen.

dra åt skogen, galenkärring.

---------------------------------------------------

Jag bor redan i skogen :). Gubben lilla!!!! Så jag kan inte dra någonstans där jag redan befinner mig. Men jag tror nog han menade något mer negativt?

Jag har snart plöjt igenom mailskörden som ramlade in när jag kom hem. Detta ovan var det enda av alla mail som fick mig att höja ett ögonbryn.

Vad ville karln? Egentligen? Jag orkade inte ens gå i svaromål. Själv skulle jag aldrig ens komma på tanken att sända främmande människor dylika mail.

Men att han bemödat sig att häva ur sig all denna skit över mig och allt och alla är ett bevis på att det jag skriver i alla fall upprör och berör. Förför är nog inte applicerbart på denna man.

Många som mailat om html-frågor fick ett standardsvar där jag bad dem återkomma om de fortfarande inte hade löst sina html-problem.

De flesta har inte svarat igen, så jag antar att de fått till det utan min hjälp. Att sitta och lägga tid på alla mail som ramlade in med just html-frågor verkar meningslöst om jag inte ens vet längre om frågeställningen fortfarande är aktuell.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 4, 2004 6:20 EM