« Oroligheter | Startsidan | Politikermord »

7 januari 2004

Snö, vaccin och mord

Lite osorterade tankar så här på eftermiddagskvisten.

Jag åkte in en sväng till stan för att vaccinera mig. Det var inte bara jag som hade kommit på just den tanken märkte jag. Två timmars väntetid. Men nu är det gjort.

Snö, snö och åter snö. Igen! Fast det börjar bli milt så det får nog inte ligga kvar så länge. Till ungarnas förtret. Mig gör det inte så mycket. Det är antingen eller för min del. Ska det vara snö – ska det vara kallt. Dessa temperaturväxlingar mellan kallt och tö är mindre roliga.

Senaste nytt från TT:
10:35 25-åringen erkänner mordet på Lindh
Den häktade 25-åringen har erkänt mordet på Anna Lindh. Det säger hans advokat Peter Althin till TT. Under ett nytt förhör lämnade 25-åringen på tisdagen en detaljerad berättelse om vad som hände den 10 september.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 7, 2004 2:01 EM