« Husdjursmässan | Startsidan | Lillasyster »

3 januari 2004

Små djur

Jag har äntligen fått se Bodils mini-cirkus. Jag stod som ett barn vid sargen och bara njöt.

Många intryck blev det på husdjursmässan. Jag vill ha råttor som husdjur eller kanske en söt chinchilla? Mini-grisarna blev jag helt betagen av.

Jag bekantade mig med några kackerlackor, stora som grova fingrar. Jag minns att i Marocko fanns det sådana på det B-hotell vi bodde på. Det sägs att det finns dito i Thailand, så det gäller att vara förberedd :).

Det jag däremot inte gillade var informationen jag hittade på nätet om att det finns dödligt giftiga skorpioner i Thailand. Skribenten rekommenderade att man skakade ur skorna och allt annat man ställt på golvet, innan användning. Är det så illa?

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 3, 2004 6:30 EM