« Ett nytt år | Startsidan | Bakdörr »

1 januari 2004

Nyårsfirande

Jag läser tidningarna på nätet i dag. Jag kan aldrig sluta att förundras över rubrikerna efter varje storhelg. Hur många av tragedier och olyckor skulle kunna undvikas om folk höll sig nyktra och odrogade?

Hur kan unga människor ge sig på en 60-årig busschaufför? Vad hade tanten gjort för att förtjäna detta? Jag såg att en Tiger blev mördad under nyåret. Jag måste kolla med min mor om det är någon släkting till mig. Oavsett namnet så är det en tragedi att ett liv släcks i förtid. Hur många har förövrigt blivit misshandlade i natt, både kvinnor och män? Hur många barn har bevittnat dessa brott och fått skador i sina själar för livet?

Nej, mina funderingar om tända ljus står sig slätt och ter sig ganska meningslösa i skenet av detta ovan.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 1, 2004 12:59 EM